Înscrierea elevilor în clasa a V-a, an școlar 2020-2021

Anunţ privind ÎNSCRIEREA ELEVILOR ÎN CLASA a V-a, an şcolar 2020-2021

Aprobat în sedinţa C.A. din 25 mai 2020

 

În intervalul 02 - 22 iunie a.c., Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” Baia Mare face înscrieri pentru constituirea claselor a V-a, an şcolar 2020-2021, în limita a 50 de locuri.

 

Înscrierile se vor face on-line, prin completarea unui FORMULAR TIPIZAT, ce va putea fi accesat de pe site-ul şcolii, începând cu data 26 mai 2020.

 

După completare, formularul va fi expediat prin accesarea butonului TRIMITEȚI.

 

Suplimentar, părintele va transmite, scanat, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi documentele necesare înscrierii, menţionate mai jos.

 

Documente necesare înscrierii:

../  cerere de înscriere (tipizatul completat on-line!);

../  copie certificat de naştere elev;

../  copie carte de identitate părinţi / tutore legal instituit;

../  declaraţie pe propria răspundere a părintelui / tutorelui privind starea de sănătate a copilului (formular tipizat, pe care părintele să-l descarce de pe site-ul şcolii şi să-l predea, semnat, cadrului medical, în dimineaţa testării).

 

Scanările vor fi ARHIVATE şi vor fi însoţite obligatoriu de mențiunea:

DOCUMENTE ÎNSCRIERE ELEV (se va menţiona numele, prenumele, respectiv scoala de provenienţă, după exemplul: Documente înscriere elev Popescu Ionel, Şcoala Gimnazială ….

 

În cazul în care părintele, din diverse motive, nu poate scana documentele de înscriere, le poate depune direct la secretariatul școlii.
Chiar şi în acest caz, cererea de înscriere se va completa tot on-line (formularul tipizat).

 

ÎNSCRIEREA ELEVILOR ÎN CLASA a V-a - prezentare